Bänkskivor & vitvaror

Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer med erkänd kvalitet och som arbetar utifrån att ta ett stort ansvar kring miljö och hållbarhet.

Bänkskivor

Bänkskivan ska matcha kökets stil samtidigt som den ska vara en tålig och bra arbetsyta. Bänkskivan är en viktig detalj i köket eftersom den används ofta och är en av de saker som syns mest. Vi samarbetar med landets bästa stenhuggerier och hjälper er oavsett vilken sten ni efterfrågar.

Exempel på natursten är marmor, kalksten, granit eller kvartsit. En bänkskiva i natursten är alltid helt unik i sitt slag och ger ett effektfullt intryck, oavsett vilket kök den ligger i. Exempel på komposit är Silestone, Ceasarstone, Dekton eller Bricmate. Sen har vi såklart alla klassiska bänkskivor som massivtvä eller rostfritt.

I tabellen nedan ser ni olika egenskaper på ett urval av de bänkskivor som vi levererar.

Egenskap*KalkstenMarmorGranitKvartsitSilestoneDektonBricmateMassivträLaminatRostfritt
Värmetålig4455255324
Reptålig212142523515432
Fläcktålig32234355235
Mönster4535333431

* Egenskaperna presenteras i en skala från 1 till 5.
1 Matt yta är mer reptålig än blank.
2 Blanka ytor är mer reptåliga än matta.
3 Efter behandling med granitolja, marmorpolish eller nanoimpregnering blir alla naturstenar ett steg bättre mot fläckar.

Vitvaror

Vi erbjuder vitvaror från marknadens ledande leverantörer. Noga utvalda så att design, hållbarhet och matlagning blir precis som ni önskar. När ni väljer vitvaror ska ni utgå ifrån era behov gällande storlek, energieffektivitet, kapacitet, design och vilka specialfunktioner du behöver. Vi guidar gärna er och rekommenderar både fabrikat och modell.

Vi är återförsäljare av AEG, Bora, Bosch, Electrolux, Fjäråskupan, Miele, Siemens och Smeg.

Besök vårt showroom i Ängelholm så berättar vi mer om oss och våra kök

I vårt showroom visar vi olika typer av platsbyggda kök, bänkskivor, vitvaror och kökstillbehör. Vi guidar och berättar gärna om våra modeller och materialen som vi använder. Ni får förståelse om hur det fungerar att beställa ett kök av oss och vi delar gärna med oss av tips och idéer inför ert framtida köksbygge.