Ramkök – elegant och klassiskt

Ramkök har tydliga designlinjer och ger en stilren känsla samtidigt som det upplevs både elegant och klassiskt. Köken kännetecknas av sitt ramverk och är lika fina till de moderna köken som de klassiska penselmålade shakerköken.

Skapa rätt atmosfär med ramkök

Begreppet ramkök står för många saker och är trendigare än någonsin. För oss är ett ramkök mer än en stil. Det kan vara ett modernt minimalistiskt ramkök eller ett klassiskt ramkök med penselmålade ramluckor, som i folkmun kallas för shakerkök. Det som utgör ramköket är inramningen av lådor och luckor och det kan i princip kombineras med alla stilar. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

Med möjligheten att välja material, kulör och måttanpassa köket helt efter behov och rummets förutsättningar skapar vi ett unikt ramkök som ni kommer att trivas i länge.

Vilka material är köken tillverkade i?

Vad kan vi anpassa i köket?

Gör ni hembesök?

Vem monterar köket på plats?

Vad ingår i köket?

Boka ett möte och påbörja köksresan

Vi träffas digitalt, i hemmet eller i vårt showroom

Letar ni efter inspiration?

Här har vi samlat några exempel på släta kök som vi har levererat runt om i landet. Alla har sin egen stil och sina behov vilket vi lätt anpassar oss efter då vi tillverkar alla våra kök helt från grunden.

Använd vår kunskap för att skapa ert nya kök

Vi har erfarenhet av platsbyggda kök och vet vilka frågor och utmaningar som ni står inför. Därför vet vi också hur vi kan hjälpa er att skapa ert drömkök som både är långsiktigt, hållbart och kostnadseffektivt.

Vi designar i 3D vilket ger er en bra överblick på det färdiga resultatet. Köken måttanpassas och tillverkas alltid i miljösmarta hållbara material, försedda med marknadens senaste funktioner och tekniker.