Släta kök – elegant och stilrent

Elegant, stilrent och minimalistiskt. Så beskrivs våra släta kök som passar in i de flesta hem. Köken byggs helt från grunden och vi anpassar allt exakt i mått, utformning och design.

Moderna kök med stilrena raka linjer

Släta kök är för er som uppskattar raka stilrena designlinjer. Köksmodellen, som är tidslös, passar in i alla hem och är enkel att kombinera med flera olika stilar som modern, minimalistisk eller klassisk. Det som karakteriserar denna modell är luckorna. De är helt släta och lackas eller betsas i valfri kulör och glans. Precis som vanligt byggs köken helt från grunden utanför Ängelholm och anpassas unikt efter era behov och önskemål.

Vilka material är köken tillverkade i?

Vad kan vi anpassa i köket?

Gör ni hembesök?

Vem monterar köket på plats?

Vad ingår i köket?

Boka ett möte och påbörja köksresan

Vi träffas digitalt, i hemmet eller i vårt showroom

Letar ni efter inspiration?

Här har vi samlat några exempel på släta kök som vi har levererat runt om i landet. Alla har sin egen stil och sina behov vilket vi lätt anpassar oss efter då vi tillverkar alla våra kök helt från grunden.

Använd vår kunskap för att skapa ert nya kök

Vi har erfarenhet av platsbyggda kök och vet vilka frågor och utmaningar som ni står inför. Därför vet vi också hur vi kan hjälpa er att skapa ert drömkök som både är långsiktigt, hållbart och kostnadseffektivt.

Vi designar i 3D vilket ger er en bra överblick på det färdiga resultatet. Köken måttanpassas och tillverkas alltid i miljösmarta hållbara material, försedda med marknadens senaste funktioner och tekniker.