Om Lergöken AB

Om Lergöken AB

Ni finner oss i Ängelholm i Skåne. Vi är ett familjeföretag med rötterna från den skånska landsbygden. Lergöken har fyra generationers erfarenhet av snickeri och är inriktade på tillverkning av unikt platsbyggda kök.

Allt som vi tillverkar anpassas efter våra kunders behov och önskemål. Vi värdesätter egna idéer och lämnar därför alltid stort utrymme för olika förslag. Våra kök passar väl in i hus, lägenheter, stugor eller kontor.

Vårt löfte

Vår affärside är att designa och sälja svensktillverkade platsbyggda kök utav högsta kvalitet. Med lokal produktion och noga utvalda leverantörer håller vi rimliga priser och påverkan på vår miljö blir minimal.

Vi strävar efter att alltid leverera prisvärda produkter som andas äkta kvalitet. Som kund till oss kan du känna dig trygg och stolt, hela vägen från första kontakt till ett färdigt kök.

Vi tillverkar allt från grunden med klimatkompenserat virke i ett snickeri utanför Ängelholm i Skåne.

Vår story

Sedan 1898, när Algot Svensson föddes på Bjärehalvön i Skåne, har snickare alltid funnits i släkten. Åren har präglats av snickeri, hantverk och lantbruk. Idag, fyra generationer senare, driver Algots ättlingar Peter och Andreas företaget Lergöken som är inriktat på platsbyggda kökslösningar.

Mellan åren 1994 till 2012 var motorsport en stor del i familjen då vi bland annat tävlade på elitnivå och tog flera SM guld. Inom motorsporten är ord som kvalitet, precision, innovation och noggrannhet avgörande.

Vår historia har givit avtryck till vad Lergöken andas idag. Alla våra kök är tillverkade med erfarenhet och respekt för det traditionella tillsammans med hög noggrannhet, precision, innovation och kvalitet.

Det är vad vi står för.

Besök vårt showroom i Ängelholm så berättar vi mer om oss och våra kök

I vårt showroom visar vi olika typer av platsbyggda kök, bänkskivor, vitvaror och kökstillbehör. Vi guidar och berättar gärna om våra modeller och materialen som vi använder. Ni får förståelse om hur det fungerar att beställa ett kök av oss och vi delar gärna med oss av tips och idéer inför ert framtida köksbygge.