Träkök – med naturen som formgivare

Med inspiration från skogarna i Norden designar vi våra träkök och låter naturens linjer och former diktera villkoren. Köken byggs helt från grunden och vi anpassar allt exakt i mått, utformning och design.

Med naturen som formgivare

Våra träkök kombinerar det bästa från två världar. Vi låter nordens skogar, med uråldrig perfektion och färg, ge avtryck och känsla åt våra moderna och funktionella träkök. köken är precis som de 4 årstiderna föränderliga, och passar i de flesta hem och stilar. Välj mellan olika träslag och nyanser så att både material och färg passar in. Precis som vanligt byggs köken helt från grunden i Ängelholms kommun och anpassas unikt efter era behov och önskemål.

Vilka material är köken tillverkade i?

Vad kan vi anpassa i köket?

Gör ni hembesök?

Vem monterar köket på plats?

Vad ingår i köket?

Boka ett möte och påbörja köksresan

Vi träffas digitalt, i hemmet eller i vårt showroom

Letar ni efter inspiration?

Här har vi samlat några exempel på träkök som vi har levererat runt om i landet. Alla har sin egen stil och sina behov vilket vi lätt anpassar oss efter då vi tillverkar alla våra kök helt från grunden.

Använd vår kunskap för att skapa ert nya kök

Vi har erfarenhet av platsbyggda kök och vet vilka frågor och utmaningar som ni står inför. Därför vet vi också hur vi kan hjälpa er att skapa ert drömkök som både är långsiktigt, hållbart och kostnadseffektivt.

Vi designar i 3D vilket ger er en bra överblick på det färdiga resultatet. Köken måttanpassas och tillverkas alltid i miljösmarta hållbara material, försedda med marknadens senaste funktioner och tekniker.