En guidad tur till ert nya kök

Att köpa kök är inte helt olikt ifrån att resa. Ni tar er från en plats till en annan och tillsammans med oss ser vi till att er resa blir precis så som ni drömt.

1. Kontakt och möte

Ni är alltid välkomna till oss. Oavsett om ni har en klar idé på hur ni vill skapa ert kök eller om ni söker inspiration så hjälper vi er. Vi visar exempel och guidar er genom alla val som material, lådor, tillval, vitvaror och bänkskivor. Vi träffas digitalt, i ert hem eller i vårt showroom.

Slätt kök med kaffe och kopp

2. Vision och design

När ni suttit ner med vårt erfarna designteam och nya ideér och tankar har skapats börjar visionen ta form. Utefter era behov och önskemål börjar vi skissa och rita på ert nya kök för att kunna visualisera köksdesignen i 3D. Samtidigt räknar vi på kostnaderna och presenterar en offert, så att ni har en god överblick på er investering.

Penselmålat ramkök. Modell svanshall

3. Ett kök värt att vänta på

När designskissen stämmer enligt era förväntningar och ni känner er trygga med era val lägger vi beställningen. Vi skickar en order till snickeriet som ligger utanför Ängelholm där ert kök tillverkas helt från grunden, måttanpassat och unikt för ert hem.

Modell Ranarp. Trälåda i ek

4. När väntan är över

När köket är tillverkat gör vi en noga avstämning för att försäkra oss om att resultatet blivit som ni önskar. Vi överlämnar köket med varm hand och hoppas att ni får glädje av hantverket i många år framåt.

Montage och justeringar, enligt de inviduella lösningar ni valt, sker på plats. Vi rekommenderar gärna någon av de montörer som vi samarbetar med beroende på var i landet ni bor.

Vitrinskåp med skjutdörrar

Besök vårt showroom i Ängelholm så berättar vi mer om oss och våra kök

I vårt showroom visar vi olika typer av platsbyggda kök, bänkskivor, vitvaror och kökstillbehör. Vi guidar och berättar gärna om våra modeller och materialen som vi använder. Ni får förståelse om hur det fungerar att beställa ett kök av oss och vi delar gärna med oss av tips och idéer inför ert framtida köksbygge.