Showroom – bli inspirerad

Välkommen till vårt Showroom

Besök oss i vårt showroom i Ängelholm så berättar vi mer om oss och våra kök. Kontakta oss via telefon eller e-post så bokar vi en tid.

Adress:

Lergöken AB
Industrigatan 9
262 63 Ängelholm

Telefon:
E-post:

0431 – 43 80 00
info@lergoken.se

Öppettider

Vi försöker vara på plats så mycket som möjligt, men ibland är vi ute och träffar kunder. Därför rekommenderar vi att ni bokar en tid för att säkerställa att vi är på plats.

Måndag – fredag:

Tidsbokning

Vårt designteam

Vårt designteam har erfarenhet av platsbyggda kök och vet vilka frågor och utmaningar som ni står inför. Därför vet vi också hur vi kan hjälpa er att skapa ert drömkök som både är långsiktigt, hållbart och kostnadseffektivt.

Andreas Ebbesson

Andreas Ebbesson

Inredare kök

0431 – 438001

andreas@lergoken.se

Annica Hansson

Annica Hansson

Inredare kök

0431 – 438003

annica@lergoken.se

Micaela Viljamaa

Micaela Viljamaa

Inredare kök

0431 – 438004

micaela@lergoken.se

Lokalt producerade platsbyggda kök i hållbara material, både för hemmet och naturen

Våra kök byggs helt från grunden i ett snickeri utanför Ängelholm i Skåne. Varje kök, som byggs unikt, kan beställas i valfri kulör och i flera olika material. Köken anpassas alltid i mått, funktion, färg och form för att skapa den platsbyggda känslan i ert hem.

Vi arbetar målmedvetet med ständiga förbättringar för att utveckla köksbranschen och för att minimera negativ miljöpåverkan. Ett steg i detta är att använda hållbara FSC-märkta material och sträva efter att samarbeta med lokala leverantörer.